Kerja Kosong Tabung Haji Properties (TH)

Jawatan Kerja Kosong Tabung Haji Properties (TH) logo www.ohjob.info jun 2016
Applications are invited to qualified Malaysian citizens to fill the following position: -

1. CLERK OF WORK

CLICK HERE FOR MORE INFORMATION

TH Properties adalah sebuah hartanah bersepadu, pembangunan projek dan pengurusan aset dan kemudahan kumpulan. Memanfaatkan pengalaman dan kepakaran yang terbukti teknikal dan komersial, Kumpulan memberi tumpuan kepada empat bidang perniagaan, iaitu pembangunan hartanah, pembinaan, pengurusan projek dan Fasiliti pengurusan.

Dimiliki sepenuhnya oleh Lembaga Tabung Haji (TH) Lembaga Tabung Haji itu), Kumpulan telah diwujudkan berikutan penggabungan pembangunan hartanah dan pembinaan senjata TH.

pembangunan hartanah tandatangan Kumpulan adalah 5119 ekar Bandar Enstek yang terletak berdekatan dengan Lapangan Terbang Antarabangsa KL. Dengan lebih daripada 1,784 rumah membina dan menyampaikan, Bandar Enstek kini merupakan masyarakat yang maju. organisasi dan syarikat-syarikat tempatan dan antarabangsa telah memilih untuk membina kemudahan mereka di Bandar Enstek.

Kumpulan juga telah menyiapkan projek-projek bangunan dan infrastruktur yang melebihi RM1 bilion. Baru-baru ini, Kumpulan telah berkembang ke dalam sektor pengurusan aset dan kemudahan tetamu, dan dalam masa dua tahun, menguruskan kira-kira 4 juta kaki. Kaki. Ruang pejabat.

DUE DATE:- 04 JUNE 2016


* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

Terima kasih kerana membaca dan menyemak Kerja Kosong Tabung Haji Properties (TH) dan selamat memohon, semoga berjaya kami ucapkan, sila kongsikan kepada semua.


.