Kerja Kosong Koperasi Bank Persatuan Malaysia Berhad

Jawatan Kerja Kosong Koperasi Bank Persatuan Malaysia Berhad logo www.ohjob.info jun 2016
Applications are invited to qualified Malaysian citizens to fill the following position: -

1. PEGAWAI AR RAHNU
2. KETUA PEGAWAI EKSEKUTIF

CLICK HERE FOR MORE INFORMATION

Koperasi Bank Persatuan Malaysia Berhad yang hanya dikenali sebagai Bank Persatuan, adalah sebuah entiti perbankan koperasi yang berpangkalan di Pulau Pinang, Malaysia. Pada masa ini, Bank Persatuan mempunyai lebih daripada 15 cawangan yang terletak terutamanya di Semenanjung Malaysia.

Bank Persatuan pada asalnya ditubuhkan dan didaftarkan secara rasmi sebagai sebuah syarikat koperasi pada 7 Jun 1950, di bawah Koperasi Ordinan Syarikat (1948) yang kini dikenali sebagai Akta Koperasi (1993). penciptaannya adalah hasil daripada penggabungan lebih 21 Village Cooperative Companies (Syarikat Kerjasama Kampung) di Bukit Mertajam, Pulau Pinang. Semasa penubuhan awal koperasi yang baru diwujudkan yang dikenali sebagai "The Province wellesley Perbankan Cooperative Union Limited". Pada tahun 1971, koperasi itu membuka keahliannya kepada kedua-dua individu dan koperasi. By 1981 yang menukar namanya kepada Bank Persatuan Kerjasama Seberang Perai Berhad dan hanya pada tahun 1995, Bank Persatuan pakai nama sekarang apabila ia ditukar kepada "Koperasi Bank Persatuan Malaysia Berhad" atau hanya boleh dipanggil Bank Persatuan.

DUE DATE:- 11 JUNE 2016


* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

Terima kasih kerana membaca dan menyemak Kerja Kosong Koperasi Bank Persatuan Malaysia Berhad dan selamat memohon, semoga berjaya kami ucapkan, sila kongsikan kepada semua.


.