Kerja Kosong CIMB Group

Jawatan Kerja Kosong CIMB Group logo www.ohjob.info jun 2016
Applications are invited to qualified Malaysian citizens to fill the following position: -

1. PREFERRED CUSTOMER SERVICE
2. PRIVATE BANKING ASSOCIATE
3. MARKTING EXECUTIVE - HIRE PURCHASE

CLICK HERE FOR MORE INFORMATION

CIMB Group merupakan penyedia perkhidmatan kewangan kedua terbesar di Malaysia dan satu daripada kumpulan perbankan universal terkemuka ASEAN. Ia menawarkan perbankan pengguna, perbankan pelaburan, perbankan Islam, pengurusan aset dan produk dan perkhidmatan insurans. Yang beribu pejabat di Kuala Lumpur, Kumpulan kini hadir di lapan daripada 10 negara ASEAN (Malaysia, Indonesia, Singapura, Thailand, Kemboja, Brunei, Vietnam dan Myanmar). Beyond ASEAN, Kumpulan mempunyai pasaran di China, Hong Kong, Bahrain, India, Sri Lanka, Australia, Taiwan, Korea, Amerika Syarikat dan UK.

Di CIMB Group kami percaya pandangan jauh adalah kunci kepada potensi membuka kunci. Seperti yang kita melanjutkan ke dalam perbankan universal untuk merangkumi semua bidang perkhidmatan kewangan, kami mencari individu yang dahagakan cabaran, latar belakang pendidikan yang baik dan kemampuan yang luar biasa. Well bulat, orang multi berdisiplin dengan kecerdasan yang tinggi, tenaga dan integriti adalah dialu-alukan untuk menjadi sebahagian daripada pemikiran ke hadapan ini dan organisasi bergerak pantas.

DUE DATE:- 15 JUNE 2016


* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

Terima kasih kerana membaca dan menyemak Kerja Kosong CIMB Group dan selamat memohon, semoga berjaya kami ucapkan, sila kongsikan kepada semua.


.