Kerja Kosong HSBC Bank Malaysia Berhad

Jawatan Kerja Kosong HSBC Bank Malaysia Berhad logo www.ohjob.info mei 2016
Applications are invited to qualified Malaysian citizens to fill the following position: -

1. Kerani

CLICK HERE FOR MORE INFORMATION

Sesetengah kerjaya membuka lebih banyak pintu daripada yang lain.

Jika anda sedang mencari kerjaya yang akan membuka peluang-peluang baru, menyertai HSBC dan mengalami kemungkinan. Sama ada anda mahu kerjaya yang boleh membawa anda ke bahagian atas, atau hanya membawa anda ke arah baru yang menarik, HSBC menawarkan peluang, sokongan dan ganjaran yang akan membawa anda lagi.

Jualan, Pengedaran dan Pembangunan Perniagaan memainkan peranan penting dalam memenuhi keperluan pelanggan dengan menawarkan produk yang betul melalui saluran yang betul untuk segmen pelanggan yang betul, sekali gus memaksimumkan nilai dan perniagaan hasil. Bertanggungjawab untuk mencapai sasaran jualan dan pendapatan dan melaksanakan strategi pengedaran, pasukan memacu penyampaian pasaran terkemuka pengalaman pelanggan runcit.

Kami sedang mencari individu bercita-cita tinggi untuk menyertai Jualan kami, pasukan Pembangunan Perniagaan Pengedaran dan dalam peranan Masa Skala Kerani, bekerja bersama-sama dengan rakan-rakan untuk menentukan, mengurus dan mencapai sasaran perniagaan bahagian.

DUE DATE:- 20 MAY 2016


* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

Terima kasih kerana membaca dan menyemak Kerja Kosong HSBC Bank Malaysia Berhad dan selamat memohon, semoga berjaya kami ucapkan, sila kongsikan kepada semua.


.