Kerja Kosong Bank Simpanan Nasional (BSN)

Jawatan Kerja Kosong Bank Simpanan Nasional (BSN) logo www.ohjob.info mei 2016
Applications are invited to qualified Malaysian citizens to fill the following position: -

1. HEAD MORTGAGE SALES

CLICK HERE FOR MORE INFORMATION

BSN telah ditubuhkan pada 1 Disember 1974 di bawah Menteri Kewangan ketika itu, Tengku Razaleigh Hamzah. Dengan penubuhannya, BSN telah mengambil alih semua tugas dan tanggungjawab Bank Simpanan Pejabat Pos.

Misi BSN ialah untuk menggalakkan tabungan, pelaburan dan pengurusan kewangan yang bijak di kalangan rakyat Malaysia untuk meningkatkan kualiti hidup mereka. BSN mempunyai lebih daripada 5,100 pekerja, 382 cawangan dan 621 mesin juruwang automatik (ATM) di seluruh negara. BSN mempunyai lebih 7 juta pelanggan di seluruh pelosok negara dan mempunyai simpanan lebih daripada RM 8 bilion. BSN akan terus mempertingkatkan perkhidmatan serta mengembangkan rangkaian produk untuk manfaat pelanggannya.

Produk utama BSN termasuklah Pinjaman peribadi, pinjaman gadai janji, Sijil Simpanan Premium (SSP), Skim Perbankan Islam, Akaun Simpanan Giro, BSN Matrix dan Matrix-i Kad Debit dan Kad Kredit VISA dan Mastercard.

DUE DATE:- 21 MAY 2016


* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

Terima kasih kerana membaca dan menyemak Kerja Kosong Bank Simpanan Nasional (BSN) dan selamat memohon, semoga berjaya kami ucapkan, sila kongsikan kepada semua.


.