Kerja Kosong SKM - Suruhanjaya Koperasi Malaysia

Jawatan Kerja Kosong SKM - Suruhanjaya Koperasi Malaysia logo www.ohjob.info april 2017
Applications are invited to qualified Malaysian citizens to fill the following position: -

1. PEGAWAI UNDANG­UNDANG L52
2. PEGAWAI UNDANG­UNDANG L41
3. JURUAUDIT W41
4. PEMBANTU EHWAL EKONOMI E41
5. PEMBANTU EHWAL EKONOMI E19
6. PEMBANTU SETIAUSAHA PEJABAT N19
7. PEMBANTU JURUAUDIT W19
8. PEMANDU KENDERAAN H11
9. PEMBANTU OPERASI N11

DUE DATE:- 28 APRIL 2017

Semua permohonan digalakkan dibuat SECARA TALIAN (ONLINE) melalui sistem e-Kerjaya. Sebarang masalah berkaitan sistem e-Kerjaya boleh diemelkan ke systemAdmin@skm.gov.my

Pemohon yang sedang berkhidmat dalam Perkhidmatan Awam, Badan-badan Berkanun, atau Pihak Berkuasa Berkanun Tempatan perlu membuat permohonan secara "online" dengan syarat sekiranya berjaya dipanggil temuduga hendaklah membawa perakuan bertulis daripada Ketua Jabatan yang menyatakan samaada menyokong / tidak menyokong permohonan pegawai. Pegawai juga dikehendaki membawa kenyataan perkhidmatan yang di kemas kini, laporan pengisytiharan harta, laporan penilaian prestasi yang terkini dan kenyataan bebas dari sebarang tindakan tatatertib;

Permohonan dari bekas tentera mestilah disertakan dengan bukti rekod perkhidmatan dari Kementerian Pertahanan Malaysia apabila calon yang berjaya dipanggil temuduga.

Permohonan yang lewat, tidak lengkap atau tidak mengikut syarat di atas akan ditolak;dan

Pihak SKM tidak akan bertanggungjawab atau menanggung segala perbelanjaan berkaitan dengan kos yang terlibat dalam urusan ini.

CLICK HERE FOR MORE INFORMATION


* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

Terima kasih kerana membaca dan menyemak Kerja Kosong SKM - Suruhanjaya Koperasi Malaysia dan selamat memohon, semoga berjaya kami ucapkan, sila kongsikan kepada semua.


.