Kerja Kosong Universiti Teknologi Malaysia (UTM)

Jawatan Kerja Kosong Universiti Teknologi Malaysia (UTM) logo www.ohjob.info mac 2017
Applications are invited to qualified Malaysian citizens to fill the following position: -

1. Postdoctoral Researcher
2. Research Officer / Postgraduate Researcher (PhD or Master)

DUE DATE:- 03 MARCH 2017

The Institute of Noise & getaran adalah pusat kecemerlangan Universiti Teknologi Malaysia ditubuhkan pada tahun 1992 yang menawarkan perkhidmatan teknikal dan penyelidikan perindustrian Universiti dalam bunyi & getaran dan kejuruteraan seismik kepada industri.

Ia diiktiraf sebagai pusat rujukan oleh industri dan agensi-agensi kerajaan untuk bunyi & getaran dan kejuruteraan seismik di negara ini. Personnel Institut sedang berkuasa terkemuka dalam bidang ini khusus di rantau ini.

Institut merupakan unit perniagaan autonomi sendiri pembiayaan Universiti. Institut terdiri daripada ahli-ahli fakulti akademik yang sangat berpengalaman dan sepenuh masa perunding profesional menjalankan semua perkhidmatan teknikal Institut. Consulting projek dan tugasan lain yang sering diperolehi di atas satu asas rujukan dari industri dan agensi-agensi kerajaan. Kami adalah rakan kongsi teknikal pilihan dalam bunyi & amp; getaran untuk GLC, MNC dan pemimpin industri dalam minyak & amp; gas, penjanaan kuasa, pembangunan infrastruktur dan pembinaan.

CLICK HERE FOR MORE INFORMATION


* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

Terima kasih kerana membaca dan menyemak Kerja Kosong Universiti Teknologi Malaysia (UTM) dan selamat memohon, semoga berjaya kami ucapkan, sila kongsikan kepada semua.


.