Kerja Kosong Terkini KKR - Kementerian Kerja Raya

Jawatan Kerja Kosong Terkini KKR - Kementerian Kerja Raya logo www.ohjob.info februari 2017
Applications are invited to qualified Malaysian citizens to fill the following position: -

1. Penolong Jurutera JA29 - 454 Kekosongan
2. Penolong Juruukur Bahan JA29 - 77 Kekosongan

DUE DATE:- 19 FEBRUARY 2017

Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat melalui sistem Online SPA. Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga.

Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia telah ditubuhkan pada 31 Ogos 1957, iaitu bersamaan dengan hari Kemerdekaan Tanah Melayu pada ketika itu. Pada awalnya, semasa penjajahan Inggeris, Perkhidmatan Awam Negeri-Negeri Tanah Bersekutu Melayu ketika itu di bawah pentadbiran Inggeris. Kemerdekaan Tanah Melayu pada 31 Ogos 1957 telah dengan sendirinya membentuk pemerintahan baru Persekutuan Tanah Melayu yang merdeka dan berdaulat. Secara Rasmi, Suruhanjaya Perkhidmatan Awam telah dibentuk sebagaimana termaktub dalam Perkara 144(1) Perlembagaan Persekutuan

CLICK HERE FOR MORE INFORMATION


* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

Terima kasih kerana membaca dan menyemak Kerja Kosong Terkini KKR - Kementerian Kerja Raya dan selamat memohon, semoga berjaya kami ucapkan, sila kongsikan kepada semua.


.