Kerja Kosong SIRIM Berhad

Jawatan Kerja Kosong SIRIM Berhad logo www.ohjob.info januari 2017
Applications are invited to qualified Malaysian citizens to fill the following position: -

1. PRINTING ASSISTANT
2. SENIOR ACCOUNTANT
3. SENIOR GENERAL MANAGER
4. EXECUTIVE

DUE DATE:- 13 JANUARY 2017

SIRIM adalah sebuah organisasi penyelidikan dan teknologi industri terulung di Malaysia, yang dimiliki sepenuhnya oleh Kementerian Kewangan Diperbadankan. Dengan lebih daripada empat puluh tahun pengalaman dan kepakaran, SIRIM telah diberi mandat sebagai jentera untuk penyelidikan dan pembangunan teknologi, dan juara kebangsaan yang berkualiti.

SIRIM sentiasa memainkan peranan penting dalam pembangunan sektor swasta di negara ini. Dengan kelebihan yang unik dalam penyelidikan dan inovasi teknologi, piawaian industri dan kualiti, SIRIM menawarkan penyelesaian khusus untuk memenuhi keperluan semua sektor industri, menjadikannya rakan teknologi yang sesuai untuk PKS. Dengan memanfaatkan kepakaran dan pengetahuan, kita memberi tumpuan kepada membangunkan teknologi baru dan penambahbaikan dalam pembuatan, teknologi dan sektor perkhidmatan bagi membolehkan perniagaan dan meningkatkan kehidupan.

produk dan perkhidmatan Malaysia bersama-sama dengan rakan industri, SIRIM telah membolehkan mencapai pengiktirafan dalam kualiti dan inovasi di seluruh dunia.

CLICK HERE FOR MORE INFORMATION


* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

Terima kasih kerana membaca dan menyemak Kerja Kosong SIRIM Berhad dan selamat memohon, semoga berjaya kami ucapkan, sila kongsikan kepada semua.


.