Kerja Kosong Universiti Malaysia Sabah (UMS)

Jawatan Kerja Kosong Universiti Malaysia Sabah (UMS) logo www.ohjob.info disember 2016
Applications are invited to qualified Malaysian citizens to fill the following position: -

1. Pegawai Perubatan UD43
2. Penolong Pegawai Perubatan U29
3. Pembantu Kemahiran H19

CLICK HERE FOR MORE INFORMATION

Universiti Malaysia Sabah,  adalah sebuah universiti awam yang ke sembilan ditubuhkan di Malaysia. Matlamat kewujudan UMS  bukan semata-mata menghasilkan sumber manusia untuk memenuhi keperluan negara, akan tetapi bermatlamat menghasilkan graduan yang berbakat, berkemahiran tinggi dan mengkhusus dalam pelbagai bidang.

Justeru itu, UMS mengutamakan kualiti menyeluruh termasuklah kualti graduan serta  kualiti institusi. UMS  bertekad  untuk mencapai kecemerlangan ilmiah dalam pelbagai bidang ilmu untuk mencapai pengiktirafan antarabangsa menerusi pengajaran dan pembelajaran, penyelidikan dan penerbitan, khidmat masyarakat serta mencapai keseimbangan pengkhususan ilmu dan keperibadian pelajarnya. Ia juga  mendukung aspirasi utama yang digariskan  di dalam Malaysia Education Blueprint 2015-2025 (Pendidikan Tinggi) ,UMS komited merealisasikan transformasi pendidikan bagi menghasilkan golongan belia yang mampu menangani cabaran serta suasana masa depan yang rumit dan sentiasa berubah.

DUE DATE:- 31 DECEMBER 2016


* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

Terima kasih kerana membaca dan menyemak Kerja Kosong Universiti Malaysia Sabah (UMS) dan selamat memohon, semoga berjaya kami ucapkan, sila kongsikan kepada semua.


.