Kerja Kosong Lembaga Kemajuan Terengganu Tengah (KETENGAH)

Jawatan Kerja Kosong Lembaga Kemajuan Terengganu Tengah (KETENGAH) logo www.ohjob.info disember 2016
Applications are invited to qualified Malaysian citizens to fill the following position: -

1. Akauntan WA41
2. Jurutera Awam J41
3. Penolong Jurutera Awam JA29
4. Penolong Jurutera Elektrik JA29
5. Juruteknik Komputer FT19

CLICK HERE FOR MORE INFORMATION

Lembaga Kemajuan Terengganu Tengah (KETENGAH) dengan ini mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan untuk memohon jawatan sebagaimana berikut. Keutamaan akan diberi kepada pemohon yang menetap di Negeri Terengganu.

Lembaga Kemajuan Terengganu Tengah (KETENGAH) adalah merupakan sebuah agensi di bawah Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah yang telah diperbadankan pada 12 April 1973 melalui Akta Parlimen Bil. 104/73 dengan diberi kuasa untuk menjalankan pembangunan ekonomi dan sosial di kawasan seluas 443,876 hektar meliputi pedalaman Daerah Dungun, Kemaman dan Hulu Terengganu.

Pada 12 Jun 1993, Kawasan Pembangunan Tasik Kenyir, Hulu Terengganu seluas 209,199 hektar telah digezetkan melalui P.U.(B) 356 dan pelan warta kawasan No. PW486 sebagai sebahagian daripada kawasan KETENGAH menjadikan keseluruhan wilayah KETENGAH berjumlah 653,075 hektar atau kira-kira satu perdua daripada keluasan Negeri Terengganu.

DUE DATE:- 29 DECEMBER 2016


* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

Terima kasih kerana membaca dan menyemak Kerja Kosong Lembaga Kemajuan Terengganu Tengah (KETENGAH) dan selamat memohon, semoga berjaya kami ucapkan, sila kongsikan kepada semua.


.