Kerja Kosong Pos Malaysia

Jawatan Kerja Kosong Pos Malaysia logo www.ohjob.info november 2016
Applications are invited to qualified Malaysian citizens to fill the following position: -

1. Posmen & Kurier

CLICK HERE FOR MORE INFORMATION

Sejarah Pos Malaysia Berhad boleh dikesan kembali ke awal 1800-an dengan penubuhan perkhidmatan pos yang pertama di Negeri-negeri Selat (Pulau Pinang, Melaka dan Singapura) dan secara beransur-ansur, ia meliputi seluruh Malaya pada abad ke-20 awal.

Surat-surat itu dihantar melalui penghantar surat atau utusan khas itu. Sebaliknya setem pos, bayaran dikutip apabila surat-surat yang diserahkan di Pejabat Pos dan huruf mencatatkan diberi resit.

Selama ini, evolusi teknologi menyaksikan kemunculan media / internet digital dan tingkah laku pelanggan yang berubah. Walaupun sentuhan peribadi dan nilai sentimental melekat mel tradisional, pasaran ini mengecut, digantikan dengan media sosial yang lebih popular dan SMS.

Pos Malaysia Berhad juga akan melalui evolusi yang sama. Tidak lagi kita sudut pos tradisional, seperti yang kita memulakan ke dalam abad ke-21, kita telah dan sedang berkembang untuk memenuhi permintaan dan keperluan untuk mengubah tingkah laku dan pasaran pelanggan kami.

Bersama-sama dengan peranan pembekal pos negara, Pos Malaysia Berhad telah berubah menjadi sebuah konglomerat, yang menawarkan penyelesaian rantaian bekalan dan perkhidmatan kewangan, bersaing secara langsung dan tidak langsung dengan banyak syarikat di kedua-dua kawasan dalam negeri dan antarabangsa.

DUE DATE:- DECEMBER 2016


* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

Terima kasih kerana membaca dan menyemak Kerja Kosong Pos Malaysia dan selamat memohon, semoga berjaya kami ucapkan, sila kongsikan kepada semua.


.