Kerja Kosong Perusahaan Otomobil Nasional (PROTON)

Jawatan Kerja Kosong Perusahaan Otomobil Nasional (PROTON) logo www.ohjob.info oktober 2016
Applications are invited to qualified Malaysian citizens to fill the following position: -

1. PEKERJA PENGELUARAN

CLICK HERE FOR MORE INFORMATION

Bertempat:

Pusat Jobsmalaysia Negeri Pahang
Aras 1, Pusat Transformasi Bandar (UTC)
Np. 1-4, Jalan Pasar Baru 3
25000 Kuantan
Pahang Darul Makmur

Sebarang pertanyaan, sila hubungi En Shadeli SAham A Khalek di talian 03-5039 2444 atau 017-227 7155 / 012-305 5889

Di PROTON, kita mematuhi kepercayaan yang mudah bahawa segala usaha tidak akan disia-siakan. Kami terus berkembang maju dan berkongsi kepada sifat-sifat asas kejujuran, semangat, kreativiti dan menghormati rakan sekerja dan pelanggan.

Sebagai jenama yang komited untuk menjadi lebih baik, kami menyediakan latihan yang luas dalam usaha untuk mempertingkatkan potensi sepenuhnya dalam setiap pekerja untuk kapasiti optimum masing-masing. Pengurusan memastikan bahawa setiap pekerja yang layak menerima peluang yang sama untuk memajukan dan kemajuan dalam organisasi.

MANFAAT PEKERJA
Kakitangan PROTON adalah aset syarikat. Ia tidak masuk akal untuk menyedari bahawa pelaburan yang paling bijak akan berada dalam pembangunan pekerja.

Manfaat pekerja di PROTON telah distrukturkan untuk mengakui usaha individu, merangsang idea-idea baru, menggalakkan prestasi jualan tertunggak dan akhir sekali, untuk menggalakkan kerja berpasukan dan pembentukan peribadi.

Pengurusan telah direka dengan teliti pelan manfaat pekerja yang terdiri daripada bidang-bidang seperti kenaikan gaji, gaji berubah-ubah dan insentif prestasi, skim persaraan, insurans kesihatan, insurans hayat dan insurans kemalangan berkaitan dengan perlindungan kewangan untuk waris pekerja.

HUBUNGAN KORPORAT
PROTON menyediakan sistem sokongan padu dalam membantu setiap pekerja untuk membangunkan hubungan perniagaan yang berjaya dalam dan mengintegrasikan fungsi dalam perbadanan itu, yang membawa kepada rekod jualan yang lebih memuncak dan penghantaran.

Kami berusaha untuk memastikan satu bahasa yang sama digunakan dan bahawa nilai syarikat adalah selaras dengan amalan pekerja line, dan juga kakitangan. Dalam erti kata lain, Pengurusan menjalankan perniagaannya dengan ketelusan yang terbaik dalam yang bercita-cita untuk memastikan bahawa matlamat bersama dicapai.

DUE DATE:- 08 OCTOBER 2016


* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

Terima kasih kerana membaca dan menyemak Kerja Kosong Perusahaan Otomobil Nasional (PROTON) dan selamat memohon, semoga berjaya kami ucapkan, sila kongsikan kepada semua.


.