Kerja Kosong TNB Engineering Corporation

Jawatan Kerja Kosong TNB Engineering Corporation logo www.ohjob.info september 2016
Applications are invited to qualified Malaysian citizens to fill the following position: -

1. Electrical Engineer - Design

CLICK HERE FOR MORE INFORMATION

TNB, dengan 5 dekad pengalaman dalam industri bekalan elektrik, sedang mencari individu yang pemain pasukan yang komited dengan dahaga untuk cabaran dan berani untuk menjadi sebahagian daripada pasukan yang progresif, dinamik dan bersemangat. Jika anda bercita-cita untuk menjadi sebahagian daripada organisasi dipandang tinggi, di mana prospek adalah terbatas, TNB menawarkan peluang-peluang dalam persekitaran yang sangat memuaskan. TNB menggaji lebih 25,000 orang dan menerima banyak penghargaan kerana menjadi kumpulan teratas. persekitaran kakitangan mesra Its termasuk kemudahan sukan, dispensari, tadika dan kafetaria. Terdapat pemurah bonus tahunan, kenaikan gaji dan promosi untuk prestasi terbaik. Kesihatan dan faedah perubatan adalah besar.

Peluang kerjaya
Dalam budaya korporat TNB, idea-idea baru adalah dialu-alukan. Terdapat banyak peluang untuk terlibat, dari penjanaan kuasa dan penghantaran kepada pengagihan TNB kepada pengguna. Terdapat banyak peluang untuk pertumbuhan kerjaya. TNB menawarkan pelbagai besar kerjaya untuk meneroka. Sertai sekarang dan menjadi sebahagian daripada perjalanan ke arah mencapai 20 Tahun Pelan Strategik TNB

DUE DATE:- 11 SEPTEMBER 2016


* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

Terima kasih kerana membaca dan menyemak Kerja Kosong TNB Engineering Corporation dan selamat memohon, semoga berjaya kami ucapkan, sila kongsikan kepada semua.


.