Kerja Kosong SIRIM QAS International

Jawatan Kerja Kosong SIRIM QAS International logo www.ohjob.info ogos 2016
Applications are invited to qualified Malaysian citizens to fill the following position: -

1. CERTIFICATION EXECUTIVE
2. SENIOR EXECUTIVE, INTERNATIONAL BUSINESS SECTION

CLICK HERE FOR MORE INFORMATION

Calon yang berminat adalah dipelawa untuk memohon dalam talian atau mengemukakan resume lengkap, salinan sijil-sijil yang berkaitan yang lengkap dengan nombor telefon, dan dijangka gaji dan gambar berukuran pasport (tidak dikembalikan) ke alamat berikut tidak lewat daripada 5 Ogos 2016. Sila nyatakan nama jawatan yang yang dipohon pada sudut atas sebelah kiri sampul surat.

KETUA SUMBER MANUSIA DAN PENTADBIRAN
SIRIM QAS INTERNATIONAL SDN. BHD. (410.334-X)
BLOK 8, TINGKAT 2, SIRIM COMPLEX
1, MENTERI PERSIARAN DATO '
SEKSYEN 2, P.O BOX 7035,
40700 SHAH ALAM, SELANGOR.
Hanya calon-calon yang disenarai pendek akan dihubungi.

SIRIM Kumpulan komited dalam memastikan kerahsiaan, perlindungan, keselamatan dan ketepatan maklumat peribadi yang disediakan kepada SIRIM GROUP mengikut Akta Perlindungan Data Peribadi 2010. Ia adalah tanggungjawab anda untuk memastikan bahawa semua maklumat peribadi yang diserahkan dan disimpan adalah tepat, tidak mengelirukan, terkini dan lengkap dalam semua aspek. SIRIM Kumpulan dan / atau pekerjanya atau pegawai berkuasa atau ejen tidak akan bertanggungjawab bagi apa-apa maklumat peribadi yang diserahkan oleh anda yang tidak tepat, mengelirukan, tidak lengkap atau tidak dikemaskini.

DUE DATE:- 05 AUGUST 2016


* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

Terima kasih kerana membaca dan menyemak Kerja Kosong SIRIM QAS International dan selamat memohon, semoga berjaya kami ucapkan, sila kongsikan kepada semua.


.