Kerja Kosong Felda Global Ventures (FGV)

Jawatan Kerja Kosong Felda Global Ventures (FGV) logo www.ohjob.info ogos 2016
Applications are invited to qualified Malaysian citizens to fill the following position: -

1. KERANI
2. KERANI SUMBER MANUSIA
3. KERANI KOMERSIAL
4. KERANI KEWANGAN


CLICK HERE FOR MORE INFORMATION

Felda Global Ventures Holdings Berhad (FGV) menerajui transformasi perniagaan Kumpulan Felda ke dalam perbadanan multinasional bersepadu, memberi tumpuan kepada sektor pertanian perniagaan. FGV melabur dalam aktiviti pelbagai seperti perladangan pelbagai tanaman, minyak & lemak, oleokimia, logistik dan perkhidmatan di seluruh dunia. Dengan operasi di lebih 10 buah negara termasuk Amerika Syarikat, Kanada, China, Australia dan Timur Tengah, Felda Global bertujuan untuk melanjutkan capaiannya dengan membuat pelaburan, pemerolehan dan kerjasama strategik dalam rantaian nilai huluan dan hiliran.
Kami terutamanya terlibat dalam perniagaan perladangan, hiliran dan gula.

Diperbadankan di Malaysia sebagai sebuah syarikat sendirian berhad pada tahun 2007, Felda Global Ventures Holdings Sdn Bhd (FGV) pada mulanya beroperasi sebagai cabang komersial Lembaga Kemajuan Tanah Persekutuan (FELDA). Pada 28 Jun 2012, syarikat itu telah disenaraikan di Pasaran Utama Bursa Malaysia Securities Berhad seperti Felda Global Ventures Holdings Berhad.
Hari ini, Felda Global Ventures Holdings Berhad merupakan antara 25 syarikat teratas di Bursa Malaysia dengan permodalan pasaran sebanyak RM16.6 bilion. Felda Global Ventures Holdings Berhad menggunakan berhampiran dengan 19,000 orang dalam kira-kira 44 anak-anak syarikat di lebih sepuluh buah negara

DUE DATE:- 16 AUGUST 2016


* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

Terima kasih kerana membaca dan menyemak Kerja Kosong Felda Global Ventures (FGV) dan selamat memohon, semoga berjaya kami ucapkan, sila kongsikan kepada semua.


.