Kerja Kosong Bank Simpanan Nasional (BSN)

Jawatan Kerja Kosong Bank Simpanan Nasional (BSN) logo www.ohjob.info julai 2016
Applications are invited to qualified Malaysian citizens to fill the following position: -

1. Unit Trust Specialist (UTS)
2. Insurance Specialist

CLICK HERE FOR MORE INFORMATION

Didorong oleh misi untuk menyampaikan kehidupan yang lebih baik dalam jangkauan semua rakyat Malaysia, BSN berani untuk menjadi lebih baik, menolak hadnya untuk melanjutkan perkhidmatan kepada semua rakyat Malaysia. BSN berusaha untuk memberi rakyat Malaysia peluang yang sama untuk meneruskan masa depan kewangan yang lebih baik dan lebih cerah, dan menjadi pintu masuk mereka untuk kehidupan yang lebih baik. Untuk mencapai matlamat ini, bank itu memanfaatkan kepakaran dan pengalaman keterangkuman kewangan, disokong oleh rangkaian produk dan perkhidmatan yang menyeluruh disampaikan menerusi pelbagai titik sentuh di semua kawasan di negara ini.

Ditubuhkan pada tahun 1974, BSN kini mempunyai lebih daripada 7,000 pekerja, 401 cawangan, 872 Mesin Juruwang Automatik (ATM), 372 Mesin Deposit Tunai (CDM) dan lebih daripada 6000 Berdaftar Agents Perbankan (Ejen Bank BSN) atau EB BSN di seluruh negara. BSN mempunyai lebih 9.1 juta pelanggan di seluruh Malaysia dengan simpanan runcit berjumlah RM14.7 bilion. (Sehingga Julai 2015).
BSN menawarkan pelbagai simpanan, pengurusan kekayaan, perniagaan dan pembiayaan peribadi dan produk kad kedua-dua dalam perbankan konvensional dan Islam.

DUE DATE:- 10 JULY 2016


* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

Terima kasih kerana membaca dan menyemak Kerja Kosong Bank Simpanan Nasional (BSN) dan selamat memohon, semoga berjaya kami ucapkan, sila kongsikan kepada semua.


.