Kerja Kosong Bank Rakyat

Jawatan Kerja Kosong Bank Rakyat logo www.ohjob.info jun 2016
Applications are invited to qualified Malaysian citizens to fill the following position: -

1. Sales Executive

CLICK HERE FOR MORE INFORMATION

Bank Rakyat, kami percaya bahawa transformasi Bank daripada sistem perbankan konvensional kepada sistem perbankan berlandaskan Syariah adalah apa yang mendorong kita untuk menjadi salah satu bank koperasi Islam terbesar di Malaysia. Ditubuhkan pada 28 September 1954 di bawah Ordinan Koperasi 1948, Bank Rakyat telah membolehkan untuk merakam aset berjumlah RM79.21 bilion serta sebelum cukai dan keuntungan sebelum zakat sebanyak RM2.11 bilion pada akhir tahun 2012.

Bertindak sebagai perintis dalam industri perbankan koperasi Islam, Bank Rakyat terus melanjutkan barisan produk seperti i-Aslah (pembiayaan peribadi), al-Manzili (pembiayaan rumah), al-Falah (pembiayaan pendidikan), AITAB (pembiayaan kereta) dan Ar -Rahnu (pajak gadai) dan juga berkhidmat kemudahan pelanggan yang lebih baik untuk memenuhi permintaan tinggi daripada pelanggan. Prestasi kami telah menerima pelbagai pengiktirafan sama ada dari tempatan atau global. Kami sedang mencari mereka yang mencari untuk masa depan yang cerah dalam merealisasikan impian mereka dalam industri perbankan Islam.

DUE DATE:- 30 JUNE 2016


* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

Terima kasih kerana membaca dan menyemak Kerja Kosong Bank Rakyat dan selamat memohon, semoga berjaya kami ucapkan, sila kongsikan kepada semua.


.