Kerja Kosong Agro bank

Jawatan Kerja Kosong Agro bank logo www.ohjob.info julai 2016
Applications are invited to qualified Malaysian citizens to fill the following position: -

1. Unit Head, Delivery Channel (IT Development)
2. Unit Head, Operation & Method (IT Security)
3. Executive, Credit Rating / Modeling
4. Executive, Server (IT Maintenance)

CLICK HERE FOR MORE INFORMATION

Agrobank, misi kami adalah untuk menyediakan pelbagai menyeluruh perkhidmatan kewangan dan kemudahan perbankan dengan memberi tumpuan kepada sector.We pertanian mendedikasikan keutamaan kami untuk keperluan pelanggan kami dengan menyediakan produk dan perkhidmatan yang menarik seperti aktiviti simpanan, perkhidmatan perbankan, takaful , pembiayaan dan khidmat nasihat.

Agrobank merupakan kesinambungan daripada bekas Bank Pertanian Malaysia yang mempunyai 40 tahun pengalaman dalam perbankan pertanian dan rekod yang cemerlang dalam membentuk dan membangunkan usahawan yang berjaya. Dengan rangkaian yang luas cawangan di seluruh Malaysia, kami yakin dapat memberikan perkhidmatan terbaik kepada semua.

Agrobank adalah sebuah Bank milik Kerajaan di bawah Menteri Kewangan Diperbadankan (MFI). pembiayaan bank sektor pertanian adalah didorong oleh dasar yang ditetapkan oleh Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani (MOA). Agrobank hari ini beroperasi melalui 190 cawangan di seluruh Malaysia, dan mempunyai lebih 3,400 pekerja.

DUE DATE:- 10 JULY 2016


* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

Terima kasih kerana membaca dan menyemak Kerja Kosong Agro bank dan selamat memohon, semoga berjaya kami ucapkan, sila kongsikan kepada semua.


.