Kerja Kosong Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO)

Jawatan Kerja Kosong Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO) logo www.ohjob.info mei 2016
Applications are invited to qualified Malaysian citizens to fill the following position: -

1. Ketua Pelaburan Hartanah Gred 27
2. Pegawai Penyelidik Ekuiti Gred 25

CLICK HERE FOR MORE INFORMATION


Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO) ditubuhkan pada tahun 1971 bagi menguatkuasa, mentadbir dan melaksana Akta Keselamatan Sosial Pekerja 1969 dan Peraturan-Peraturan (AM) Keselamatan Sosial Pekerja 1971. Melalui 50 buah cawangan di seluruh Negara dan sebuah Pusat Rehablitasi di Melaka, PERKESO sentiasa berusaha memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada para pelanggan melalui maklumat yang tepat dan cepat serta sentiasa memelihara hubungan yang baik antara majikan dan pekerja selaras dengan visi PERKESO selaku Peneraju Keselamatan Sosial Yang Unggul Dan Cemerlang Menjelang 2020.

Pemohon dikehendaki mengemukakan permohonan SECARA ATAS TALIAN (ONLINE) ATAU melalui borang permohonan jawatan PKS (T) 70 yang boleh didapati di alamat berikut:-

Ketua Eksekutif
Pertubuhan Keselamatan Sosial
Tingkat 10, Menara PERKESO
281, Jalan Ampang, 50538 Kuala Lumpur

(u.p: Bahagian Sumber Manusia)

Calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dihubungi untuk proses temuduga.

Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas (6) bulan dari tutup iklan hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya. Tiada makluman bersurat akan dikeluarkan oleh pihak PERKESO bagi permohonan yang tidak berjaya.

DUE DATE:- 23 MAY 2016


* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

Terima kasih kerana membaca dan menyemak Kerja Kosong Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO) dan selamat memohon, semoga berjaya kami ucapkan, sila kongsikan kepada semua.


.