Kerja Kosong Kolej FELCRA Berhad

Jawatan Kerja Kosong Kolej FELCRA Berhad logo www.ohjob.info mei 2016
Applications are invited to qualified Malaysian citizens to fill the following position: -

1. KETUA EKSEKUTIF KOLEJ FELCRA BAND 7/KE3

CLICK HERE FOR MORE INFORMATION

Penyatuan Tanah Persekutuan dan Lembaga Pemulihan (FELCRA) telah ditubuhkan pada tahun 1966. Matlamat utamanya adalah untuk membangunkan sektor luar bandar dengan membantu masyarakat untuk mengambil bahagian dalam aktiviti-aktiviti ekonomi negara, sekali gus meningkatkan taraf hidup mereka.

Sejak September 1, 1997, FELCRA dikenali sebagai FELCRA Berhad kerana pengkorporatan itu. Ia bukan lagi sebuah Badan Berkanun tetapi mempunyai menjadi Kerajaan sepenuhnya milik company.With perubahan entiti korporatnya, FELCRA kini mampu untuk meneroka peluang-peluang perniagaan baru, selaras dengan aspirasi pembangunan negara.

Borang permohonan boleh diperoleh menerusi laman web www.felcra.com.my atau datang terus ke Wisma FELCRA Berhad, Aras 4, Bahagian Sumber Manusia. Sila hantarkan permohonan lengkap bersama-sama gambar berukuran pasport serta salinan sijil-sijil berkaitan ke alamat berikut:-

Ketua Pegawai Eksekutif
Ibu Pejabat FELCRA Berhad
Wisma FELCRA, Lot PT 4780,
Jalan Rejang, Setapak Jaya,
Peti Surat 12254, 50772 Kuala Lumpur.

(u.p:- Bahagian Sumber Manusia)

(Sila tulis nama jawatan yang dipohon pada sebelah kiri sampul surat)

DUE DATE:- 31 MAY 2016


* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

Terima kasih kerana membaca dan menyemak Kerja Kosong Kolej FELCRA Berhad dan selamat memohon, semoga berjaya kami ucapkan, sila kongsikan kepada semua.


.