Kerja Kosong Permodalan Nasional Berhad (PNB)

Jawatan Kerja Kosong Permodalan Nasional Berhad (PNB) logo www.ohjob.info november 2015
Applications are invited to qualified Malaysian citizens to fill the following position: -

1. Associate Manager / Manager
2. Associate

CLICK HERE FOR MORE INFORMATION

Di PNB, kami menyediakan suasana kerja yang memberangsangkan dengan menghimpunkan tenaga kerja tempatan terbaik agar kami mampu bersaing secara efektif dalam persekitaran ekonomi domestik dan antarabangsa yang serba mencabar.
Sebagai sebuah organisasi pelaburan unggul di Malaysia, selama lebih daripada dua dekad PNB memainkan peranan secara aktif dalam merangsang pembentukan ekonomi negara dengan melahirkan profesional Bumiputera dan rakyat Malaysia dalam bidang pelaburan dan pengurusan kewangan.

Budaya korporat kami memberi tarikan kepada individu yang memburu kerjaya yang memberi galakan dan ganjaran terhadap prestasi yang tinggi. Selaras dengan cabaran masa kini, kami menyediakan pelbagai peluang pembangunan individu dan profesional kepada rakan sekerja yang mencakupi pelbagai tanggungjawab dalam segenap bidang perniagaan.
Sekiranya anda berminat untuk memulakan kerjaya di PNB, kami menggalakkan anda untuk mendapatkan maklumat lanjut dengan melayari pautan iringan yang disediakan dalam seksyen peluang kerjaya di laman sesawang PNB.

DUE DATE:- 11 NOVEMBER 2015


* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

Terima kasih kerana membaca dan menyemak Kerja Kosong Permodalan Nasional Berhad (PNB) dan selamat memohon, semoga berjaya kami ucapkan, sila kongsikan kepada semua.


.