Job Vacancy at Pertubuhan Peladang Kebangsaan (Nafas)

Jawatan Kerja Kosong Pertubuhan Peladang Kebangsaan (Nafas) logo www.ohjob.info oktober 2015
Applications are invited to qualified Malaysian citizens to fill the following position: -

1. Operations Executive
2. Executive Tender (Sales & Marketing)
3. Credit Risk Assessor
4. Sales Assistant
5. Clerk
6. Receptionist

CLICK HERE FOR MORE INFORMATION

Penubuhan Pertubuhan Peladang Kebangsaan (NAFAS) telah dilancarkan pada 31 Mac 1972 oleh Perdana Menteri Malaysia Ke-2, Allahyarham Tun Abdul Razak bin Hussein Al Haj. Pada awal penubuhannya, NAFAS yang dikenali sebagai Persatuan Peladang Kebangsaan telah didaftarkan di bawah Akta Persatuan Peladang 1967 dan bertindak sebagai badan induk kepada persatuan-persatuan peladang di seluruh negara. Penubuhan Persatuan Peladang pada ketika itu telah diilhamkan oleh Allahyarham Tun Abdul Razak sendiri hasil daripada lawatan beliau ke Taiwan.Seiring dengan peredaran masa dan bagi membolehkan pergerakan peladang bergerak maju, persatuan-persatuan peladang dan syarikat-syarikat kerjasama asas tani diseluruh Malaysia telah dicantumkan dan menjadi Pertubuhan Peladang Kawasan dan berdaftar di bawah Akta Pertubuhan Peladang 1973.Kemudian, seiring dengan  perubahan di peringkat kawasan dan negeri, Persatuan Peladang Kebangsaan juga telah didaftarkan semula sebagai

‘Pertubuhan Peladang Kebangsaan’ pada tahun 1984. Sehingga 31 Disember 2010. NAFAS telah dianggotai oleh 14 buah Pertubuhan Peladang Negeri, yang dianggotai oleh 291 Pertubuhan Peladang Kawasan,yang dianggotai oleh 800,272 ahli peladang diseluruh negara.

Pertubuhan Peladang Kebangsaan (NAFAS)
Lot 1, Jalan Teknologi 3/5,
Taman Sains Selangor 1, Kota Damansara,
47810 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.
Email : info@nafas.com.my
Tel : 03 6144 1200
Fax : 03 6144 1399

DUE DATE:- 29 OCTOBER 2015


* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

Terima kasih kerana membaca dan menyemak Job Vacancy at Pertubuhan Peladang Kebangsaan (Nafas) dan selamat memohon, semoga berjaya kami ucapkan, sila kongsikan kepada semua.


.