Job Vacancy at Permodalan Nasional Berhad (PNB)

Jawatan Kerja Kosong Permodalan Nasional Berhad (PNB) logo www.ohjob.info september 2015
Applications are invited to qualified Malaysian citizens to fill the following position: -

1. MANAGER

CLICK HERE FOR MORE INFORMATION

Di PNB, kami gigih untuk mencapai kecemerlangan dan menilai prestasi kami berdasarkan tanda aras industri tempatan dan antarabangsa. Kami mengalu-alukan individu yang berminat untuk menyahut cabaran dalam meneruskan kesinambungan kecemerlangan PNB.

Sebagai sebuah organisasi pelaburan unggul di Malaysia, selama lebih daripada dua dekad PNB memainkan peranan secara aktif dalam merangsang pembentukan ekonomi negara dengan melahirkan profesional Bumiputera dan rakyat Malaysia dalam bidang pelaburan dan pengurusan kewangan.

Budaya korporat kami memberi tarikan kepada individu yang memburu kerjaya yang memberi galakan dan ganjaran terhadap prestasi yang tinggi. Selaras dengan cabaran masa kini, kami menyediakan pelbagai peluang pembangunan individu dan profesional kepada rakan sekerja yang mencakupi pelbagai tanggungjawab dalam segenap bidang perniagaan.
Sekiranya anda berminat untuk memulakan kerjaya di PNB, kami menggalakkan anda untuk mendapatkan maklumat lanjut dengan melayari pautan iringan yang disediakan dalam seksyen peluang kerjaya di laman sesawang PNB.

Untuk peluang pekerjaan, sila hubungi:

Ketua
Jabatan Operasi Sumber Manusia & Pentadbiran
Aras 35, Menara PNB
201-A Jalan Tun Razak
50400 Kuala Lumpur

Tel: 03 - 2050 5100
Faks: 03 - 2050 5300
Email: recruit@pnb.com.my

DUE DATE:- 24 SEPTEMBER 2015


* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

Terima kasih kerana membaca dan menyemak Job Vacancy at Permodalan Nasional Berhad (PNB) dan selamat memohon, semoga berjaya kami ucapkan, sila kongsikan kepada semua.


.