Job Vacancy at Jabatan Perhutanan Negeri Perak

Jawatan Kerja Kosong Jabatan Perhutanan Negeri Perak logo www.ohjob.info september 2015
Applications are invited to qualified Malaysian citizens to fill the following position: -

1. Penolong Pemelihara Hutan G27

CLICK HERE FOR MORE INFORMATION

1. Hanya satu salinan borang ini yang dikehendaki dimajukan ke Bahagian Perkhidmatan, Jabatan Perhutanan Negeri Perak, Persiaran Meru Utama, Bandar Meru Raya, 30020 Ipoh, Perak Darul Ridzuan. Satu salinan tiap-tiap Sijil atau surat-surat/dokumen lain hendaklah juga disertakan sebagai tanda si pemohon mempunyai kelayakan atau lain-lain kelayakan yang dikehendaki.

2. Pemohon-pemohon yang dipilih untuk temuduga akan diberitahu kemudian dan mereka mestilah membawa bersama-sama mereka Sijil-sijil serta lain-lain surat yang asal apabila menghadiri temuduga.

3. Jika seseorang pemohon ada sedia memegang jawatan Kerajaan, permohonannya hendaklah dihantar melalui Ketua Jabatan mengikut P.A. Bab A 21.

4. Borang-borang yang tidak lengkap dengan butir-butir yang diperlukan, borang yang diterima selepas tarikh iklan ditutup dan borang permohonan selain daripada „Borang JPN 1/2015 tidak akan diberi pertimbangan.

5. Segala perbelanjaan yang berhubung dengan permohonan ini atau temuduga tidak akan dibiayai oleh pihak kerajaan.

DUE DATE:- 18 SEPTEMBER 2015


* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

Terima kasih kerana membaca dan menyemak Job Vacancy at Jabatan Perhutanan Negeri Perak dan selamat memohon, semoga berjaya kami ucapkan, sila kongsikan kepada semua.


.