Job Vacancy at Jabatan Kesihatan Melaka (JKN Melaka)

Jawatan Kerja Kosong Jabatan Kesihatan Melaka (JKN Melaka) logo www.ohjob.info september 2015
Applications are invited to qualified Malaysian citizens to fill the following position: -

1. Pegawai Penyelidik Gred Q41

CLICK HERE FOR MORE INFORMATION

Kementerian Kesihatan Malaysia akan terus berkembang dengan bertambahnya fasiliti-fasiliti kesihatan pada setiap tahun. Kementerian juga menjadi rujukan dari negara-negara jiran dalam pelbagai teknologi serta kaedah perubatan seperti bidang perubatan Kardiologi dan Geriatrik. Kini fokus Kementerian Kesihatan menjadi lebih luas terutamanya dalam menyediakan kemudahan kesihatan yang saksama, mudah diperolehi dan berkualiti. Perkembangan ini selaras dengan perubahan corak kesihatan persekitaran, pembangunan teknologi kesihatan globalisasi dan liberalisasi mengikut corak perubahan penyakit, kesihatan persekitaran dan perkembangan teknologi di peringkat dunia.

Kepada sesiapa yang berminat, sila hantar permohonan ke alamat di bawah beserta resume bergambar, salinan sijil-sijil berkaitan yang telah disahkan dan surat iringan dengan menyatakan jawatan yang dipohon. Permohonan yang tidak lengkap akan ditolak.

Jabatan Kesihatan Negeri Melaka
Unit Sumber Manusia,
Bahagian Pengurusan
Tingkat 4, Wisma Persekutuan
Jalan Business City, MITC
75450 Ayer Keroh, Melaka
Tel : 06-2356753

(u/p : Puan Nor Zaidah Binti Md. Galeh / Noor Azah Binti Bahrin)

DUE DATE:- 25 SEPTEMBER 2015


* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

Terima kasih kerana membaca dan menyemak Job Vacancy at Jabatan Kesihatan Melaka (JKN Melaka) dan selamat memohon, semoga berjaya kami ucapkan, sila kongsikan kepada semua.


.